LINEKS Capsules x 16

275,00 den

Dozimi i zakonshëm dhe kohëzgjatja e trajtimit:
Të sapolindurit dhe fëmijët deri në 2 vjeç: një kapsulë tri herë në ditë (për shembull në mëngjes, mesditë dhe mbrëmje).
Fëmijët e moshës 2 deri në 12 vjeç: një deri në dy kapsula tri herë në ditë (për shembull në mëngjes, mesditë dhe mbrëmje).
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: dy kapsula tri herë në ditë (për shembull në mëngjes, në mesditë dhe në mbrëmje).

15 in stock

Description

Linex është një probiotik, që do të thotë se përmban baktere të acidit laktik që në një sasi të përshtatshme përmirësojnë shëndetin. Linex përmban tre lloje të baktereve të acidit laktik të liofilizuar që rregullojnë ekuilibrin fiziologjik të mikroflorës së zorrëve dhe janë rezistente ndaj disa antibiotikëve dhe kimioterapistëve.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LINEKS Capsules x 16”