BLOKMAX GEL 50 g

200,00 den

Kuti kartoni përmban 1 tub me 50 g xhel dhe udhëzime për pacientin.

72 in stock

SKU: ALKA-28 Category: Tags: , , ,

Description

1 g xhel BlockMax përmban 50 mg ibuprofen. Xhel BlockMax përdoret si një terapi aktuale simptomatike për të lehtësuar:
dhimbje reumatike dhe muskulore,
dhimbje shpine,
dhimbje dhe ënjtje të shkaktuar nga ndrydhje, ndrydhje dhe dëmtime sportive,
dhimbje nevralgjie,
dhimbje në gjendje artritike të lehta deri të moderuara.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLOKMAX GEL 50 g”