ALLGA SAN REPAIR CRÈME

245,00 den

Si të përdorni: Masazhoni këmbët me krem, në mëngjes dhe në mbrëmje.

2 in stock

SKU: DRTHSS-8 Category:

Description

Kremi Allga San Repair, kremi i thyer i gishtërinjve përmban vaj esencial të algës së pishës malore, me shtimin e lanolinës, terpentinës, allantoinës dhe bisabololit. Përdoret për kujdes intensiv të lëkurës jashtëzakonisht të thatë dhe të plasaritur, në mënyrë që të rrisë elasticitetin e lëkurës dhe të rikthejë funksionin e saj mbrojtës. Me përdorim të rregullt, çarjet e dhimbshme dhe inflamacioni i lëkurës në këmbë zhduken, dhe pjesët e forta bëhen përsëri të buta dhe elastike. Veçanërisht i përshtatshëm për diabetikët.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALLGA SAN REPAIR CRÈME”