DALERON Syrup 120mg/5ml 100 ml

170,00 den

Për dozim më të saktë, keni një shiringë për përdorim personal me ilaçin. Mateni sasinë e kërkuar me shiringë dhe zbrazeni atë në gojën e fëmijës. Ju gjithashtu mund t’ia jepni fëmijës në një lugë çaji. Shkundni shishen mirë para përdorimit. Pas përdorimit, mbylleni fort. Shpëlajeni shiringën me ujë pas përdorimit.

36 in stock

SKU: KRKA-19 Category: Tags: , , ,

Description

Pezullia Daleron përmban paracetamol i cili pengon sintezën e prostaglandinave në sistemin nervor qendror, duke ulur kështu temperaturën dhe lehtësimin e dhimbjeve. Për shkak të veprimit efektiv dhe të sigurt të paracetamolit, ilaçi është veçanërisht i përshtatshëm për fëmijët. Redukton temperaturën e cila ndodh në infeksionet bakteriale dhe virale. Ky ilaç lehtëson dhimbjen e moderuar që është rezultat i një dëmtimi, ose një ndërhyrjeje mjekësore ose dentare.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DALERON Syrup 120mg/5ml 100 ml”