CAFFETIN MENSTRUAL Tablets x 10

125,00 den

10 tableta në një flluskë, në një kuti

18 in stock

SKU: ALKA-34 Category: Tags: , , ,

Description

Kafeina menstruale përmban ibuprofen lizinë – një analgjezik shumë efektiv me një veprim shumë të shpejtë, krahasuar me ibuprofenin e pastër në formën e acidit.
Kafeina menstruale përdoret për lehtësimin e dhimbjeve menstruale dhe vepron pas 15-20 minutash.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAFFETIN MENSTRUAL Tablets x 10”