VIZOL S Solutions p.o. 0,21% 10 ml

330,00 den

Përdorni pika disa herë në ditë, sipas nevojës. Hidhni 1-2 pika në sy, mbyllni disa herë sytë në mënyrë që tretësira të shpërndahet në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e syrit.

3 in stock

SKU: JDRN-39 Category: Tags: , ,

Description

Pikat për sy të thatë Vizol S 0.21% synojnë të lehtësojnë çrregullimet e lehta të syrit të thatë. Pikat e syve shërbejnë për të mbrojtur, hidratuar dhe lubrifikuar syrin. Aplikimi i pikave lejon lehtësimin e shpejtë të shqetësimit. Çrregullimet e syrit të

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIZOL S Solutions p.o. 0,21% 10 ml”