VIZOL S ALERGY Solutions p.o. 10 ml

445,00 den

Përdorni pika disa herë në ditë, sipas nevojës. Hidhni 1-2 pika në sy dhe mbyllni disa herë sytë për të shpërndarë tretësirën në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e syrit. Herën e parë që e përdorni, duhet të aktivizoni shishen, kështu që shtypni unazën e

2 in stock

SKU: JDRN-41 Category: Tags: , ,

Description

Pikat për sy Vizol S ALLERGY përdoren për të parandaluar dhe lehtësuar simptomat e konjuktivitit alergjik. Simptomat si kruarja, skuqja ose lotimi i tepërt i syrit mund të lehtësohen në mënyrë efektive. Ato mbrojnë nga efektet e dëmshme të alergeneve dhe

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIZOL S ALERGY Solutions p.o. 10 ml”