CAFFETIN COLD PLUS Tablets x 10

140,00 den

PAKETIMI
10 tableta

347 in stock

SKU: ALKA-33 Category: Tags: , , , , ,

Description

Caffetin Cold plus është një përgatitje e kombinuar që përmban substanca më aktive. Paracetamoli lehtëson dhimbjen dhe ul temperaturën e trupit. Pseudoefedrina zvogëlon bllokimin e hundës duke lejuar hapjen e hundës dhe rrugëve të frymëmarrjes. Nga ana tjetër, dekstrometorfan lehtëson kollën e shkaktuar nga acarimi i lehtë i fytit dhe rrugëve të frymëmarrjes. Vitamina C stimulon sistemin imunitar.
Caffetin Cold plus përdoret për të lehtësuar simptomat kryesore të ftohjeve dhe gripit (dhimbje koke, dhimbje muskulore, dhimbje fyti, kongjestion hundës, ethe, kollë).

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAFFETIN COLD PLUS Tablets x 10”