VIZOL S INTENSIVE Solutions p.o. 10 ml

360,00 den

Pikat mund të përdoren disa herë në ditë, sipas nevojës.
Hidhni 1-2 pika në sy, mbyllni disa herë sytë në mënyrë që tretësira të shpërndahet në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e syrit. Ato nuk përmbajnë konservues dhe për këtë arsye nuk janë të dëmshme

1 in stock

SKU: JDRN-42 Category: Tags: , ,

Description

Pikat për sy Vizol S INTENSIVE synojnë të lehtësojnë shqetësimet e lehta deri në mesatare të syrit të thatë, të stabilizojnë shtresën e lotit, të lubrifikojnë syrin, duke e bërë sipërfaqen e tij të lëmuar.
Ato gjithashtu lehtësojnë problemet e:
• acarim m

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIZOL S INTENSIVE Solutions p.o. 10 ml”