DALERON COLD 3 Tableta x 12

120,00 den

Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç është 2 tableta. Mund ta përsërisni këtë dozë deri në 4 herë në ditë. Fëmijët nën 12 vjeç nuk duhet ta marrin këtë ilaç.

2 in stock

SKU: KRKA-21 Category: Tags: , , , , ,

Description

Daleron Cold 3 është një kombinim i paracetamolit, hidroklorurit të pseudoefedrinës dhe hidrobromurit të dekstrometorfanit. Ul ethet dhe zvogëlon dhimbjen. Redukton shkarkimin e hundës dhe zvogëlon ndjenjën e bllokimit të hundës.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DALERON COLD 3 Tableta x 12”