VISET Solutions p.o. 0.5mg/ml 10 ml

310,00 den

Përdoreni gjithmonë këtë ilaç saktësisht siç përshkruhet në këtë fletëudhëzues ose siç ju ka thënë mjeku ose farmacisti juaj.
Të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç:
Nëse nuk përshkruhet ndryshe, hidhni një pikë në çdo pacient rreth 2 deri në 3 herë në

Out of stock

SKU: JDRN-38 Category: Tags: , ,

Description

Viset përmban substancën aktive tetrizoline hydrochloride, e cila i përket një grupi ilaçesh që ngushtojnë enët e gjakut në sy. Ky medikament përdoret për acarimet dhe skuqjet e syve që nuk shkaktohen nga infeksioni, por shkaktohen nga acarimi i syve për

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VISET Solutions p.o. 0.5mg/ml 10 ml”