AQUA MARIS Baby Solutions 10 ml

135,00 den

Përdoren:

• për higjienën e përditshme të hundës,
• para dhënies së gjirit ose ushqyerjes me shishe,
• gjatë ftohjes dhe alergjive,
• për të ndihmuar me infeksionet e veshit, së bashku me terapitë e tjera të rekomanduara nga mjeku juaj,
• në rast të thar

5 in stock

SKU: JDRN-21 Category: Tags: , , ,

Description

Përdoret:

• për higjienën e përditshme të hundës,
• para dhënies së gjirit ose ushqyerjes me shishe,
• gjatë ftohjes dhe alergjive,
• për të ndihmuar me infeksionet e veshit, së bashku me terapitë e tjera të rekomanduara nga mjeku juaj,
• në rast të thar

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AQUA MARIS Baby Solutions 10 ml”