STEVIA ZERO CAL Tablets x 500

460,00 den

1 in stock

SKU: ESSNS-48 Category: Tag:

Description

Tabletat Stevia Zero Cal përmbajnë ëmbëlsuesin stevia, i cili është i vetmi zëvendësues natyral i sheqerit. Stevia është një ekstrakt i bimës Stevia Rebaudiana, është më i sigurt se ëmbëlsuesit e tjerë dhe nuk ka efekte anësore. Kjo bimë nga familja Asteraceae, me origjinë nga Amerika e Jugut, përmban pektinë, vitamina A, C dhe B, mikroelemente (kalium, magnez, kalcium), antioksidantë dhe aminoacide.

Stevia-n e përdorim për të ëmbëlsuar një pije apo ushqim, pa u shqetësuar se do të marrim shumë kalori në trupin tonë dhe se do ta ngarkojmë trupin me sheqer ose ëmbëlsues artificial.

Është termostabil, përdoret si sheqeri i zakonshëm, për gatim, pjekje, ëmbëlsues pijesh, frutash…

Inulina e përmbajtur në tabletat Stevia Zero Cal, rrit përthithjen e kalciumit në trup, ka një efekt pozitiv në mikroflorën e zorrëve dhe gjithashtu ndërhyn në procesin metabolik të formimit të yndyrës në trup.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STEVIA ZERO CAL Tablets x 500”