MAKULIN Tablets x 30

510,00 den

Suplement dietik me FloraGLO® luteinë, zeaksantinë dhe zink.

4 in stock

Description

Kapsulat Maculin janë të destinuara për njerëzit që duan të ruajnë shëndetin e syve.

FloraGLO® është një suspension lutein që rrjedh nga lulja e luleradhiqes (Tagetes erecta). Luteina është më e pranishme në retinë (veçanërisht në pikën e verdhë, makula dhe lutea) dhe thjerrëzat e syrit.

FloraGLO® lutein është marka më e hulumtuar e luteinës në botë. Ka një përthithje të shkëlqyer sepse forma e luteinës është e njëjtë me atë të perimeve dhe ushqimeve të tjera.

Zeaxanthin – është një karotenoid i rëndësishëm dhe një komponent i rëndësishëm i pigmentit makular në retinë.

Zinku (zinku glukonat) – Zinku kontribuon në shikimin normal dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.

Një mënyrë përdorimi:

1-2 kapsula në ditë me vakt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKULIN Tablets x 30”