BILOBIL INTENS Capsules 120 mg х 60

310,00 den

Gëlltitni kapsulën me lëng. Ky ilaç mund të merret me ose pa ushqim. Shenjat e para të përmirësimit vërehen pas një muaji. Rekomandohet të merret për të paktën tre muaj.

19 in stock

Description

Kapsulat Biobil Intens përmbajnë një ekstrakt të kuantifikuar, të thatë të gjethes së xhinkos. Ato bëjnë pjesë në grupin e ilaçeve bimore që përdoren për të lehtësuar simptomat e demencës. Ato mund të përmirësojnë rrjedhën e gjakut dhe metabolizmin dhe kështu të parandalojnë zvogëlimin e kapacitetit intelektual në të gjitha llojet e çmendurisë së butë deri të moderuar.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BILOBIL INTENS Capsules 120 mg х 60”