CENTRAVIT Tablets x 30

390,00 den

Në rast të lodhjes, rraskapitjes, mungesës së energjisë dhe imunitetit të dobësuar.

2 in stock

Description

Tabletat Centravit® janë një shtesë vitaminë-minerale në dietë. Përmban 23 vitamina dhe minerale në sasi të balancuara që janë të rëndësishme për funksionimin normal të trupit.

Riboflavina (vitamina B2), niacina, acidi pantotenik, vitamina B6, folati (acidi folik), vitamina B12, vitamina C, hekuri dhe magnezi kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.
Vitamina A, Vitamina D, bakri, zinku dhe seleni kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Tabletat Centravit® rekomandohen gjithashtu për rritjen e aktivitetit fizik tek njerëzit që merren me sport dhe rekreacion. Rekomandohen gjithashtu si mbrojtje shtesë gjatë muajve të dimrit dhe me dietë të parregullt dhe monotone nëse dhe gjatë dietave të ndryshme.

Një mënyrë përdorimi:

1 tabletë në ditë me vakt

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CENTRAVIT Tablets x 30”