GLUKOZAMIN SULFAT Capsules x 500

360,00 den

Glucosamine Sulfate – përdoret si një shtesë diete për të reduktuar dëmtimet degjenerative të kyçeve dhe shërimin nga lëndimet e ndryshme.

2 in stock

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GLUKOZAMIN SULFAT Capsules x 500”