SODA Digest Granules 100 g

160,00 den

Out of stock

Description

SodaDigest Soda Bikarbonat granula shkumëzuese për përgatitjen e pijeve me shije limoni janë të dizajnuara për administrim oral pas tretjes në ujë. Ato përmbajnë bikarbonat natriumi të klasës farmaceutike dhe kontribuojnë në tretje më të lehtë pas ngrënies dhe reduktimin e simptomave të shkaktuara nga rritja e sekretimit të acidit gastrik. Falë efektit shkumëzues dhe pranisë së lëngut natyral të limonit, granulat shkumëzuese SodaDigest Soda Bicarbonate kontribuojnë në një ndjenjë të këndshme freskie dhe reduktojnë etjen pas një vakti.

Një formë e re, tërheqëse e sodës së bukës – granula shkumëzuese për t’u tretur në ujë
Pija freskuese lehtëson tretjen dhe shuan etjen pas një vakti
Tretshmëri e shkëlqyer dhe shije e këndshme limoni – e pasuruar me lëng limoni natyral dhe aromë limoni
Pa gluten dhe laktozë
Nuk ka ngjyra të shtuara

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SODA Digest Granules 100 g”