SILIMARIN + ARTICOKA Capsules x 30

460,00 den

Suplement dietik me ekstrakte të frutave të gjembaçit të bardhë dhe gjetheve të angjinares, vitaminë E, zink dhe selen.

5 in stock

Description

Gjembi i bardhë – fryti i gjembaçit të bardhë kontribuon në funksionimin normal të mëlçisë. Slimarin rrit supet e glutationit në mëlçi, dhe glutationi është antioksidanti më i madh për mbrojtjen e mëlçisë.

Angjinarja – Gjethja e angjinares kontribuon në funksionimin normal të mëlçisë, dhe është veçanërisht e rëndësishme sepse përmban: acide fenolike dhe estere të tyre (cinnarinë), laktone seksiterpene dhe flavonoidë.
Vitamina E, zinku dhe seleniumi – ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Kapsulat Silimarin dhe Angjinarja janë të destinuara për të gjithë njerëzit për të ruajtur shëndetin e mëlçisë. Ato përmbajnë antioksidantë për të mbrojtur qelizat në trup, si dhe për të mbrojtur qelizat e mëlçisë nga dëmtimet e mundshme të shkaktuara nga radikalet e lira.

Ato rekomandohen veçanërisht për burrat dhe të moshuarit.

Një mënyrë përdorimi:

1 kapsulë në ditë

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SILIMARIN + ARTICOKA Capsules x 30”