MAKULIN PLUS Capsules x 30

710,00 den

3 in stock

Description

Kapsulat Makulin® Plus janë një suplement dietik me FloraGLO® lutein, ZeaONE®, zeaxanthin, zink, bakër, vitamina C dhe E, DHA dhe EPA acide yndyrore omega-3 nga vaji i peshkut i koncentruar Epax®.
Zinku dhe DHA (acidi dokosaheksaenoik) ndihmojnë në ruajtjen e shikimit normal.
Mos përdorni doza ditore prej 250 mg DHA në ditë.
Suplementet e bakrit, vitaminës C dhe vitaminës E mbrojnë nga stresi oksidativ.
FloraGLO® është një suspension me omëletë luteine nga rimeso prej kadifeje (Tagetes erecta). Luteina është substanca më e bollshme në mukozën (veçanërisht në laring, macula lutea) dhe në sy.
FloraGLO® lutein është marka më e përdorur e luteinës në botë. Ima odličnu absorbju jer je oblik luteina jednak onome iz povrća i druge hrane.
ZeaONE® është zeaxanthin nga burime natyrore. Zeaxanthin është një karotenoid që është kryesisht nalazi u kukuruzu, bučama te žutim i narančastim paprikama. Va makan je sastojak makularnog pigment u mrežnici.
EPAX® është një produkt reduktues norvegjez i markës robin rebljeg i cili për më shumë se 180 vjet prodhon reduktim reblje të pasur me matje omega-3 të vetive acidike të cilësisë dhe cilësisë së lartë. Reduktimi i Riblje prodhohet me distilim molekular dhe ruhet sipas standardeve më të larta Ph.Eur., USP dhe GOED (Organizata Globale për EPA dhe DHA). Tre dekadat në vijim EPAX® është sinonim i acideve yndyrore të përqendruara omega-3, veçanërisht DHA / EPA.

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKULIN PLUS Capsules x 30”