ACEROLA Chewable Tablets 180 mg x 30

320,00 den

Tabletat Acerola Alkaloid përdoren në kushte në të cilat rritet nevoja për vitaminë C.
Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç: Doza e rekomanduar ditore është 1 tabletë (180 mg).

8 in stock

Description

Një tabletë përmban 180 mg vitaminë C.
ACEROLA ALKALOID përmban vitaminë C natyrale të marrë nga acerola, qershi nga Barbados. Acerola Alkaloid është një shtesë dietike në dietën ditore. Vitamina C është një vitaminë thelbësore e tretshme në ujë.
Vitamina C ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive. Vitamina C kontribuon në prodhimin normal të kolagjenit, i cili mundëson funksionimin normal të enëve të gjakut, lëkurës, kockave, kërcit, dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Kontriubon në metabolizmin normal për prodhimin e energjisë, kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionimin normal psikologjik. Vitamina C ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes.
Vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Vitamina C rrit thithjen e hekurit.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACEROLA Chewable Tablets 180 mg x 30”