SNIZTOP Tablets x 30

395,00 den

SniZtop® është një shtesë ushqyese natyrale, që përmban ovomukoide, proteina specifike me burim 100% natyral, që derivojnë nga albumina e gjetur tek vezët e thëllëzës, dhe zinku, një lëndë ushqyese që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

SniZtop® ju ndihmon të luftoni agresorët sezonalë falë formulës së tij natyrale dhe të provuar klinikisht.

Out of stock

SKU: BIONIKA-14 Category:

Description

PËRDORIMI I REKOMANDUAR

1 deri në 2 tableta për dozë, me shfaqjen e simptomave. Të përsëritet sipas nevojës dhe deri në 5 herë në ditë. Tabletat duhet të përtypen lehtë dhe të lihen të treten në gojë, preferohet të mos merren gjatë vakteve.
SniZtop® është i përshtatshëm për të gjithë familjen, të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç.
PËRKUJDESJE

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve.
Një shtesë ushqimore nuk mund të zëvendësojë një dietë ushqimore të pasur dhe të balancuar dhe një stil jetese të shëndetshëm.
Mbajeni larg arritjes nga fëmijët.
Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë (<25 °C). Konsumi i tepruar mund të japë efekte laksative. Një ndryshim natyral në ngjyrë mund të shfaqet me kalimin e kohës, pa cënuar cilësinë e produktit. (Përmban vezë thëllëze.)

Brand

Бионика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SNIZTOP Tablets x 30”