Description

Një formulë eksperte e balancuar me kujdes, që bashkon lëndët ushqyese kryesore të nevojshme posaçërisht për periudhën e ushqyerjes me gji, duke ndihmuar në ruajtjen e dietës tuaj kur është më e rëndësishmja. Nga Pregnacare – marka nr.1 e suplementeve të shtatzënisë në Mbretërinë e Bashkuar.

Zhvillimi i trurit dhe syve – çdo kapsulë siguron 300 mg DHA. Marrja nga nëna e DHA kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve të foshnjave që ushqehen me gji**
Kockat – 700 mg kalcium, vitaminë K & D dhe magnez që kontribuojnë në ruajtjen e kockave normale
Vitamina D – përfshin 10 μg vitaminë D, niveli i saktë siç këshillohet nga Departamenti i Shëndetësisë në Mbretërinë e Bashkuar gjatë ushqyerjes me gji

Brand

Витабиотикс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREGNACARE BREAST FEEDING x 84”