MEN ACTIVE CAPSULES x 30

730,00 den

5 in stock

Description

PËR NJË JETË TË SHËNDETSHME DHE TË PLOTË INTIME Kapsula të destinuara për çdo mashkull që ka probleme me disfunksionin erektil, fertilitet, ulje të libidos dhe dëshirës seksuale. Një përzierje e shkëlqyer e Maca, Gotu Kola, Zhensen, Kafeinë, Selen, Bakër dhe Vitaminë E për të ruajtur fuqinë mashkullore, pjellorinë dhe epshin. Një preparat i destinuar për çdo mashkull që ka probleme me disfunksionin erektil, fertilitet, ulje të libidos dhe dëshirës seksuale si dhe për të stimuluar spermatogjenezën dhe për të përmirësuar cilësinë e spermës. Marka Doppelherz është një nga markat më të vjetra të njohura për cilësinë dhe efikasitetin e saj në Gjermani, tashmë e disponueshme në vendin tonë.

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN ACTIVE CAPSULES x 30”