DF IMUNO C D DIREKT Sachets x 20

395,00 den

1 in stock

Description

MUNO C D DIRECT чаши со вкус на лимон, 20 чаши.

Состав:
500 мг витамин Ц
400 IU витамин Д
10 мг витамин Ц
Внимателно прочитајте ги упатствата пред да го користите лекот!
Прашајте го вашиот лекар или фармацевт за ризиците и несаканите ефекти.

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DF IMUNO C D DIREKT Sachets x 20”