BECUTAN B-Complex Syrup 100 ml

210,00 den

Produkti është menduar për përdorim personal.
Doza e rekomanduar ditore:
Fëmijët nga 1 deri në 3 vjeç:. Lugë çaji (2.5 ml).
Fëmijët mbi 4 vjeç: 1 lugë çaji (5 ml).
Shurupi me kompleks B Becutan KIDS VITS merret pas vaktit.
Nëse është e nevojshme, mund të tretet në ujë ose lëng frutash.
Shkundni përpara përdorimit.

Out of stock

Description

Shurupi me kompleks B Becutan KIDS VITS është krijuar për të mbështetur një dietë të larmishme te fëmijët. Ndihmon për të normalizuar përdorimin e energjisë në trup dhe për të zvogëluar lodhjen dhe lodhjen.
Vitamina B1 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, funksionin normal psikologjik dhe funksionimin normal të zemrës.
Vitamina B2 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, si dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Niacina kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe në funksionin normal psikologjik.
Vitamina B6 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionin normal psikologjik; kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit; kontribuon në prodhimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionimin normal të sistemit imunitar.
Vitamina B12 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, në funksionin normal psikologjik, si dhe në funksionimin normal të sistemit imunitar; gjithashtu kontribuon në prodhimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.
Acidi pantotenik kontribuon në funksionin normal mendor.
Biotina kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, në metabolizmin normal të makroelementëve, si dhe në funksionin normal psikologjik; kontribuon në mirëmbajtjen e flokëve, lëkurës dhe mukozave normale.

Brand

Бекутан

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BECUTAN B-Complex Syrup 100 ml”