SEPTOLETE Total Spray 1.5 mg / 5 mg

220,00 den

Fëmijët mbi 6 vjeç nuk duhet të përdorin. Shtypni llak një ose dy herë. Këtë mund ta përsërisni çdo 2, 3, 5 herë në ditë.

14 in stock

SKU: KRKA-1 Category: Tags: , , , , ,

Description

Spray Septolete Total është një ilaç anti-inflamator, analgjezik dhe antiseptik për përdorim lokal në gojë. Llak i gojës dezinfekton gojën dhe fytin dhe zvogëlon simptomat e dhimbjes së fytit siç janë dhimbja, skuqja, ënjtja, djegia dhe funksioni i dëmtuar.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEPTOLETE Total Spray 1.5 mg / 5 mg”