Angal Oral Spray 30 ml

280,00 den

Dozimi i zakonshëm:
– Të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç: tre deri në pesë injeksione, gjashtë deri në dhjetë herë në ditë, që korrespondojnë me 18 deri në 50 injeksione në ditë.
– Fëmijët mbi 6 vjeç: dy deri në tre spërkatje, tre deri në pesë herë në ditë, që korrespondojnë me 6 deri në 15 spërkatje.

16 in stock

SKU: LKSN-2 Category:

Description

Kuti, shishe qelqi ngjyrë kafe e errët me pompë llak. Shishja përmban 30 ml tretësirë të pastër, pa ngjyrë me erën e mentës dhe etanolit, dhe shijen e mentolit.
Llak Angal ka një efekt të dyfishtë sepse përmban dy përbërës aktivë: antimikrobik – për shkatërrimin e mikroorganizmave në fyt dhe analgjezikun lokal. Prandaj përdoret për:
– lehtësim lokal i simptomave në rast infeksioni ose pezmatimi të fytit (vështirësi në gëlltitje, acarim).
Llak Angal nuk përmban saharoze dhe prandaj mund të përdoret në pacientët me diabet.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Angal Oral Spray 30 ml”