HERBAL SEPT KIDS LOLLY GRLO x 6

210,00 den

Dozimi: Fëmijët mbi 3 vjeç: 1 sheqerkë jo më shumë se tre herë në ditë.
Doza e rekomanduar e tre ëmbëlsirave në ditë nuk duhet të tejkalohet.
Përdorimi i ëmbëlsirave tek fëmijët duhet të jetë në prani të një të rrituri.
Nëse simptomat nuk përmirësohen pas 5 ditëve të përdorimit, duhet të konsultoheni me mjekun.

5 in stock

SKU: DRTHSS-22 Category:

Description

Substancat në pajisjen mjekësore Dr. Thais HerbalSept Kids mbulojnë mukozën e gojës dhe fytit me një film mbrojtës. Me këtë veprim, sheqerkat Dr. Thais HerbalSept Kids lehtësojnë dhimbjen e fytit, e cila manifestohet me simptoma të dhimbjes, ndjesi djegieje, tharje të fytit dhe vështirësi në gëlltitje. Veshja mbrojtëse e filmit e siguruar nga produkti parandalon efektet e dëmshme të irrituesve të jashtëm (dhoma të thata, ajër të ftohtë, të thatë ose të ndotur). Produkti mjekësor Dr. Thais HerbalSept Children kontribuon në rivendosjen e ekuilibrit dhe funksionin parësor mbrojtës të mukozave të gojës dhe fytit. Përveç kësaj, hidraton dhe freskon mukozën e gojës dhe fytit.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERBAL SEPT KIDS LOLLY GRLO x 6”