PREMAMA DUO 30 Tablets + 30 Capsules

995,00 den

Kuti kartoni përmban 30 tableta (3 fshikëza), 30 kapsula (2 fshikëza) dhe udhëzime për përdorim.

7 in stock

Description

Tabletat dhe kapsulat PreMama Duo, si një shtesë dietike, plotësojnë nevojat e rritura për vitamina, minerale dhe acide yndyrore omega 3 para, gjatë dhe pas shtatzënisë.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREMAMA DUO 30 Tablets + 30 Capsules”