B-COMPLEKS drage x 30

110,00 den

Dozimi i zakonshëm: të rriturit 1 deri në 2 tableta të veshura, 2 deri në 3 herë në ditë. Fëmijët nga 5 deri në 14 vjeç 1 tabletë në ditë. Gëlltisni tabletën të plotë me lëng.

118 in stock

Description

Kompleksi B përmban vitamina B që ndihmojnë në metabolizmin e karbohidrateve, yndyrnave dhe proteinave. Mungesa e njërës prej këtyre vitaminave ose nevoja e shtuar për të shkakton gjithashtu nevojë për vitamina të tjera në këtë grup. Përdoret për parandalimin dhe trajtimin e mungesës së vitaminës B, në thithjen e dëmtuar të vitaminave në sëmundjet e zorrëve dhe stomakut ose mëlçisë, në sëmundjet e quajtura beriberi, nevralgji, polivritis, neurodermatosis.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “B-COMPLEKS drage x 30”