CALCIUM + D3 TABLETS x 30

550,00 den

2 in stock

Description

Tabletat e kalciumit Dopel Hertz me vitaminë D3 përmbajnë 1200 mg kalcium si dozë ditore. Kalciumi është një mineral që është i rëndësishëm për jetën dhe është i nevojshëm për të mbajtur kocka dhe dhëmbë të shëndetshëm. Kontribuon në funksionimin normal të muskujve dhe koagulimin normal të gjakut. Receptori i njohur i kalciumit, vitamina D, kontribuon në përdorimin normal të kalciumit.

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CALCIUM + D3 TABLETS x 30”