Silben Nanо Repair Spray 125 ml

790,00 den

Përdorimi: Spërkatni një shtresë të hollë pluhuri vetëm në zonën e prekur, në mënyrë që të jetë e pastër dhe e thatë. Mos bëni masazh. Zbatohet dy herë në ditë.

5 in stock

Description

Silbennano® është një spërkatje lokale pluhuri e krijuar për të formuar një pengesë efektive që ndihmon në rigjenerimin e indeve natyrore në dy mënyra: • Izolimi i plagës, krijimi i një mikromjedisi mbrojtës rreth lezionit • Kufizimi (kufizimi) i sulmit mikrob në plagë, duke formuar kushte të shkëlqyera për rigjenerimi i indeve. 7 patenta ndërkombëtare. Testet in vitro dhe in vivo. Studime klinike.

Brand

Епсилон Хеалтх

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silben Nanо Repair Spray 125 ml”