LACTOGYN Capsules x 15

370,00 den

Në rast shqetësimesh përdorni 2 kapsula në ditë për 7 ditë dhe më pas vazhdoni me 1 kapsulë në ditë për 3-5 javë.
Kur përdorni antibiotikë dhe kapsula LACTOGYN® në të njëjtën kohë, pini ato të paktën 2 orë larg njëri-tjetrit.

1 in stock

Description

Lactogyn® është një suplement dietik me kultura bakteriale të Lactobacillus rhamnosus, GR-1® dhe Lactobacillus reuteri, RC-14® për vajzat, gratë, gratë shtatzëna dhe gratë në menopauzë.

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACTOGYN Capsules x 15”