PROSTAMAX Capsules x 30

510,00 den

Dozimi: 10 ditët e para – 1 kapsulë 2 herë në ditë. Pas ditës së 10-të – 1 kapsulë një herë në ditë. Për meshkujt mbi 18 vjeç.

4 in stock

SKU: FRTX-13 Category:

Description

Mbështet funksionimin normal të prostatës, zvogëlon nevojën për urinim të shpeshtë gjatë natës, kontribuon në spermatogjenezën normale dhe funksionin seksual te meshkujt.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROSTAMAX Capsules x 30”