BOROLA FEMINORM Capsules x 30

410,00 den

Një produkt natyrorë, një alternativë natyrale për terapinë zëvendësuese të hormoneve për të kapërcyer barrierat e menopauzës.

1 in stock

SKU: BRLA-2 Category:

Description

Çfarë është Feminorm?

Një produkt natyrorë, një alternativë natyrale për terapinë zëvendësuese të hormoneve për të kapërcyer barrierat e menopauzës.

Çfarë përmban Feminorm?

Përbërësit aktivë në Feminorm janë fitoestrogjene natyrale. Çdo kapsulë përmban 250 mg ekstrakt të standardizuar Trifolium pretense (një lloj i veçantë i tërfilit të kuq), i cili korrespondon me 20 mg izoflavone, me efektin më të fuqishëm të ngjashëm me estrogjenin – genistein, daizein, biocanin dhe formononetin. Procesi i standardizimit garanton pastërtinë dhe efektivitetin e çdo kapsule.

Si funksionon Feminorm?

Feminorm përmban fitoestrogjene, strukturore dhe funksionale të ngjashme me hormonet seksuale femërore. Ata lidhen në mënyrë selektive me receptorët e estrogjenit dhe stimulojnë aktivitetin e tyre, pa shtypur prodhimin e estrogjenit në trup. Kjo çon në rivendosjen e ekuilibrit hormonal dhe eliminimin e çrregullimeve të menopauzës.

Feminorm rrit densitetin e kockave, parandalon humbjen e kockave dhe mbron nga osteoporoza. Produkti përmirëson elasticitetin e enëve të gjakut, ul kolesterolin dhe mbron nga komplikimet kardiovaskulare.

Kur të përdorni Feminorm?

Feminorm ka një efekt të dobishëm në:

Tejkalimi i simptomave të menopauzës
Ulja e rrezikut të osteoporozës dhe komplikimeve kardiovaskulare në menopauzë
Parandalimi i ndryshimeve atrofike në lëkurë dhe mukoza gjatë menopauzës
Heqja kirurgjikale e vezoreve
Çrregullime neurovegjetative dhe mendore paramenstruale
Çrregullime në ciklin menstrual të vajzave

Si të përdorni Feminorm?

Dy herë në ditë 1 kapsulë pas ngrënies, nëse është e nevojshme 3 herë 1 kapsulë. Kundër osteoporozës shtesë Osteobor Forte 1 kapsulë në ditë.

Në çfarë moshe filloni të merrni Feminorm?

Ju rekomandojmë që të filloni ta merrni kur ndjeni një shqetësim në baraspeshën hormonale të organizmit. Zakonisht ky ndryshim është pas moshës 35 vjeç, por ndryshimet janë shumë individuale.

Pas sa kohësh mund të prisni efektin?

Veprimi nuk ndodh menjëherë. Afati optimal për rezultatet është i ndryshëm për çdo grua. Feminorm zakonisht merr 4 javë për efektin e dëshiruar.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA FEMINORM Capsules x 30”