Calmflex Cream 100 g

520,00 den

Substancat aktive në Calmflex 10% / 5.4% / 1.3% kremë përmirësojnë qarkullimin e gjakut në lëkurë, duke çuar në ngrohjen e zonës së trajtimit dhe reduktojnë dhimbjen në vendin e aplikimit.

4 in stock

SKU: BIONIKA-1 Category:

Description

Calmflex 10% / 5.4% / 1.3% kremë përdoret për lehtësim të përkohshëm të dhimbjes së muskujve dhe nyjeve që lidhen me tendosje dhe shtrembërime, nevralgji, reumatizëm, artrit si dhe nyje të buta.
Gjithashtu përdoret për lehtësimin e dhimbjeve në lëndime të vogla sportive, vetëm në lëkurë të paprekur.
Dozimi dhe mënyra e përdorimit
Aplikoni shtresë të hollë të Calmflex 10% / 5.4% / 1.3% kremë dhe fshij zonat e prekura. Procedura mund të përsëritet pas disa orësh (zakonisht 3 deri 4 herë në ditë).
• I kundërindikuar në pacientët që janë tepër të ndjeshëm ndaj metil salicilatit dhe salicilateve tjera, mentolit dhe eugenolit (vaj karafili) ose ndonjë përbërësi tjetër.
• Plagë të hapur, lëkurë të irrituar ose të dëmtuar.
• Mos e përdorni për fëmijët nën 12 vjeç.
• Nëse jeni duke marrë antikoagulant oral (varfarin, acenokumarol, dikumarol), sepse
ekziston rreziku i gjakderdhjes.
• Nëse jeni në antikoagulantë, terapi antitrombotike, heparinë me peshë të ulët molekulare dhe agjentë trombolitikë, sepse gjasat për mavijosje dhe gjakderdhje mund të rriten

Brand

Бионика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calmflex Cream 100 g”