IBUTOP CREAM 50 mg/g 100 g

295,00 den

Si të përdorni: Xhel Ibutop aplikohet 3-4 herë në ditë. Në varësi të madhësisë së zonës së dhimbshme, është e nevojshme të aplikoni një rrip xhel të gjatë 4-10 cm, i cili korrespondon me 2-5 g xhel (100-250 mg ibuprofen). Doza maksimale ditore është 20 g xhel, që korrespondon me 1000 mg ibuprofen.

4 in stock

SKU: DRTHSS-24 Category:

Description

Substanca aktive ibuprofen është një ilaç anti-inflamator jo-steroide. Zvogëlon inflamacionin dhe vepron si një analgjezik – lehtëson dhimbjen e shkaktuar nga inflamacioni, ënjtja dhe ethet. Ai absorbohet shpejt në indet e dhimbshme, zvogëlon inflamacionin dhe ënjtjen dhe përmirëson lëvizshmërinë shumë shpejt.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IBUTOP CREAM 50 mg/g 100 g”