SERRAPEPTASE 60,000 IU Capsules x 30

1,110,00 den

Serrapeptidaza është një enzimë proteolitike që rrjedh nga krimbi i mëndafshit. Për të nxjerrë krimb mëndafshi nga fshikëzat e saj, ajo përdor enzimën e saj proteolitike serrapeptidase. Enzima proteolitike luan një rol të rëndësishëm në prishjen e indeve nekrotike pa shkaktuar dëmtime të indeve të shëndetshme dhe të padëmtuara. Zbërthehet dhe vepron në përmbajtjen inflamatore të ndërmjetme.

144 in stock

SKU: HAID-55 Category:

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një kapsulë çdo ditë në stomak bosh. Mos e tejkaloni marrjen e rekomanduar ditore nëse nuk rekomandohet nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SERRAPEPTASE 60,000 IU Capsules x 30”