Caffetin Tablets x 12

85,00 den

PAKETIMI
6 tableta
10 tableta
12 tableta
500 tableta

233 in stock

SKU: ALKA-30 Category: Tags: , , ,

Description

Kafeina është një analgjezik i kombinuar. Efekti analgjezik është provuar për paracetamol, propipenazon dhe kodeinë, ndërsa kafeina është një përbërës ndihmës që rrit veprimin e përbërësve të tjerë.
Kafeina përdoret për të lehtësuar dhimbjet me origjinë të ndryshme, të tilla si dhimbje koke, dhimbje dhëmbi, migrenë, nevralgji, ishiatik, dhimbje muskulore, dhimbje postoperative, post-traumatike dhe menstruale.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caffetin Tablets x 12”