KOLANGJI 11,000 shishka x 30

3,000,00 den

Dozimi: 1 shishkë në ditë

300 in stock

SKU: DOPPLHRZ-12 Category:

Description

Kolagjeni 11000 Plus përmban lëndë ushqyese që janë të rëndësishme për shëndetin e muskujve dhe skeletit dhe mbrojtjen e qelizave. Kolagjeni është sasiore proteina më e rëndësishme në trupin tonë, ajo përbën shumicën e indeve më lidhëse dhe përcakton vetitë e tyre. Isshtë një përbërës fijor i kockave, kërcit dhe tetivave. Fijet e kolagjenit kanë një forcë të konsiderueshme në tërheqje. Për shembull, për të prishur fijet e kolagjenit me një diametër prej 1 mm, kërkohet një ngarkesë prej 10 deri në 40 kg. Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit të rëndësishëm për funksionimin normal të kërcit. Kolagjeni 11000 Plus përmban lëndë ushqyese që janë të rëndësishme për shëndetin e muskujve dhe skeletit dhe mbrojtjen e qelizave. Përbërësit: Hidrolizat kolagjeni 11g Sulfat kondroitin 100mg Vitaminë C 60mg Vitaminë D 5 μg Bakër 300 μg Selen 16,5 μg

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KOLANGJI 11,000 shishka x 30”