KONDROVIT COMPLEX Capsules x 45

470,00 den

Merrni një kapsulë dy herë në ditë me ushqim. Pacientët me diabet duhet të konsultohen me një mjek.

5 in stock

SKU: PMED-16 Category:

Description

Vetitë dhe qëllimi:
Kapsulat Chondrovit kompleks janë një produkt dietik, një suplement dietetik i destinuar për rikuperimin e strukturave të kyçeve. Në rrethana normale, kërci i kyçit konsumohet dhe rigjenerohet vazhdimisht. Nëse në këtë proces ka një çekuilibër, pra nëse konsumi i kërcit është më i madh se rikuperimi i tij, ndodh artroza (dështimi i kërcit). Zakonisht sëmundja shfaqet pas 40 vjetësh. të jetës dhe mund të prekë çdo kyç.
Glukozamina dhe kondroitina sintetizohen natyrshëm në trup dhe më pas marrin pjesë në mirëmbajtjen dhe formimin e indeve të shëndetshme të kyçeve. Me aplikimin e njëkohshëm të këtyre dy elementeve është e mundur të përmirësohet rikuperimi i strukturave të kyçeve dhe të reduktohet gjendja e dhimbjeve e shkaktuar nga kolapsi i tyre. Prandaj, kapsulat Chondrovit kompleks rekomandohen për ndryshime degjenerative dhe reumatike të kyçeve, në lëvizshmërinë e vështirë të kyçeve si dhe në dëmtime sportive dhe lëndime e trauma të tjera.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KONDROVIT COMPLEX Capsules x 45”