BLOKMAX Syrup 100 ml

170,00 den

Shishe me pezullim 100 ml.

109 in stock

SKU: ALKA-26 Category: Tags: , , ,

Description

Pezullimi 5 ml (lugë çaji) përmban 100 mg ibuprofen. Ibuprofen përdoret si një analgjezik (qetësues i dhimbjeve):
për të zvogëluar dhimbjen e muskujve, dhimbje koke, dhimbje dhëmbi.
BlockMAX për fëmijët gjithashtu ul ethet (përfshirë ethet), përfshirë ethet pas vaksinimit dhe lehtëson simptomat e ftohjes dhe gripit.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLOKMAX Syrup 100 ml”