Jointace COLLAGEN Tablets x 30

1,095,00 den

Dy tableta në ditë me ose pas vaktit kryesor me një gotë të plotë me ujë ose një pije tjetër të ftohtë

3 in stock

SKU: VTBTCS-1 Category:

Description

Kolagjeni Jointace kombinon minerale të rëndësishme gjurmë, glukozaminë dhe kondroitin me kolagjenin e cilësisë më të lartë të tipit 2.

Burim i kolagjenit me cilësi të lartë, një proteinë që gjendet në indin tuaj lidhës
Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kockave dhe kërcit.

Produkti siguron kolagjen me cilësi të lartë që hidrolizohet për të përmirësuar thithjen dhe ndryshe nga disa burime të kolagjenit përmban nivele të larta të hidroksilizinës aminoacide kryesore.

Kolagjeni është një proteinë strukturore që gjendet në disa indet lidhëse të trupit, duke përfshirë kockat, kërcet, mishrat e dhëmbëve, lëkurën, tendinat dhe enët e gjakut.

Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kockave dhe kërcit.
Bakri ndihmon në mirëmbajtjen e indit normal lidhor dhe për këtë arsye mund të jetë i dobishëm për kërcin (sepse kërci përbëhet nga ind lidhor).
Vitamina D, zink dhe mangan ndihmojnë në ruajtjen e kockave normale. Vitamina D3 sigurohet në formën e saj të kolecalciferolit siç prodhohet natyrshëm nga trupi kur ekspozohet ndaj rrezeve të diellit.

Brand

Витабиотикс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jointace COLLAGEN Tablets x 30”