Blokmax Rapid Tablets x 10

165,00 den

Kuti me 10 tableta të veshura me film në një flluskë me udhëzime për pacientin.

3 in stock

SKU: ALKA-29 Category: Tags: , , ,

Description

Blokmax Rapid përdoret për terapi simptomatike afatshkurtër të dhimbjeve të lehta deri të moderuara, të tilla si: dhimbje luani, dhimbje koke, dhimbje dhëmbi, dhimbje muskulore, dhimbje shpine dhe dhimbje reumatike.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blokmax Rapid Tablets x 10”