HYSERA Capsules x 20

560,00 den

Upotreba:
Odrasli: 1-2 kapsula në ditë një orë ose dy orë pas testit me rreth 200 ml ujë.

13 in stock

SKU: PHNV-18 Category: Tag:

Description

Kapsulat gastrorezistente Hysera® përmbajnë enzimën serapeptidazë e cila ka një aktivitet të lartë enzimë deri në 60,000 njësi serapeptidaze, e cila nga ana tjetër ndihmon në hidrolizën efektive të proteinës dhe përdorimin e saj për të trajtuar inflamacionin dhe inflamacionin.

Serapeptidaza është një enzimë proteolitike me aktivitet të njohur anti-inflamator që luan një rol të rëndësishëm në reduktimin e inflamacionit dhe inflamacionit të zorrëve dhe indeve, duke reduktuar aftësinë e saj për të bllokuar dhimbjen. Kjo enzimë ndihmon në formimin e kyçeve të shëndetshme, minjve dhe mund të ndihmojë në luftën kundër otolaringologjisë së kufizuar duke shëruar me të vërtetë plagën.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HYSERA Capsules x 20”