Përgatitja Effecol Sachets x 4

3,140,00 den

P USRDORIMI: Hapi 1: 1 litër ujë + Effecol paraprak 2 thasë + 1 litër lëngje të pastër Hapi 2: 1 litër ujë + Effecol paraprak 2 thasë + 1 litër lëngje të pastra SASIA TOTALI I KATIT TIN PIJUR N CAR GARA 4.

Out of stock

Description

Përgatitja e destinuar për pastrimin efektiv të zorrëve para ekzaminimit endoskopik. • Kombinimi i makrogol 3350 dhe simetikonit. • Pa elektrolite • Me shije portokalli • Përgatitje e mirë për pacientin.

Brand

Епсилон Хеалтх

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përgatitja Effecol Sachets x 4”