-30% Off

MAGNEZIUM NOQ Capsules x 20

Original price was: 410,00 den.Current price is: 287,00 den.

Përdorimi
Për të zvogëluar kohën e nevojshme për të fjetur:
Të rriturit duhet të marrin 2 kapsula në mbrëmje pak para gjumit.
Për të lehtësuar ndjenjën subjektive që lidhet me ndryshimin e zonave kohore gjatë udhëtimit (jet-lag): Të rriturit duhet të marrin 1 deri
2 kapsula para gjumit ditën e parë të udhëtimit dhe ditët në vijim pas mbërritjes në destinacion.

2 in stock

Description

Suplement dietik me magnez, vitaminë B6, melatonin, valerian, laktium
2 kapsula përmbajnë: magnez 300 mg, melatonin 1 mg, ekstrakt të thatë të rrënjës së sanëzës (valeriana officinalis) me të paktën 0,8% acid valerik 50 mg, laktium 150 mg, vitaminë B6 2,8 mg Melatonin kontribuon në reduktimin e kohës së rënies në gjumë. Efekti i dobishëm arrihet duke konsumuar 1 mg melatonin para gjumit. Valeriana kontribuon në qetësimin.
Magnezi dhe vitamina B6 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor, funksionimin normal psikologjik dhe në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes. Melatonina ndihmon në zbutjen e ndjenjës subjektive të jet lag. Efekti i dobishëm arrihet me një minimum prej 0.5 mg melatonin para gjumit para ditës së parë të udhëtimit dhe ditëve të ardhshme pas mbërritjes në destinacion.

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNEZIUM NOQ Capsules x 20”