HYDROSTAR Sachets x 12

50,00 den

5 in stock

SKU: ESSNS-16 Category: Tag:

Description

Hydrostar është një kombinim ideal i glukozës dhe elektroliteve që siguron rihidrim optimal para, gjatë dhe pas sportit ose çdo aktiviteti tjetër fizik. Falë përmbajtjes së ekuilibruar të përbërësve, kjo pije me aromën natyrale të mandarinës, parandalon shfaqjen e simptomave të dehidrimit dhe lodhjes, duke siguruar një ekuilibër mes marrjes dhe humbjes së ujit. Rekomandohet për atletët profesionistë, si dhe për atletët rekreativë.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HYDROSTAR Sachets x 12”