BILOBIL INTENS Capsules 120 mg х 60

800,00 den

Gëlltitni kapsulën me lëng. Ky ilaç mund të merret me ose pa ushqim. Shenjat e para të përmirësimit vërehen pas një muaji. Rekomandohet të merret për të paktën tre muaj.

7 in stock

Description

Kapsulat Biobil Intens përmbajnë një ekstrakt të kuantifikuar, të thatë të gjethes së xhinkos. Ato bëjnë pjesë në grupin e ilaçeve bimore që përdoren për të lehtësuar simptomat e demencës. Ato mund të përmirësojnë rrjedhën e gjakut dhe metabolizmin dhe kështu të parandalojnë zvogëlimin e kapacitetit intelektual në të gjitha llojet e çmendurisë së butë deri të moderuar.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BILOBIL INTENS Capsules 120 mg х 60”